Δημιουργική Απασχόληση

king-xxl

Ομαδικά Παιχνίδια

Ομαδικά παιχνίδια απ΄όλη την Ελλάδα αλλά και από λαούς όλου του κόσμου! Τα παιδιά μας γνωρίζουν τα παιχνίδια με τα οποία μεγαλώσαμε εμείς και οι παππούδες μας! Κοινωνικοποίηση, διασκέδαση, άσκηση σώματος, νου και φαντασίας. Είναι η αρχή των πάντων. Είναι αυτές οι δραστηριότητες που το παιδί εξασκεί σώμα και πνεύμα, που ψυχαγωγείται και διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσης. Και γιατί όχι; Το παιδί μαθαίνει να παίζει με τα «πραγματικά» παιχνίδια…με το κρυφτό και το κυνηγητό, με την αμπαριζα και το «Δεν περνάς κυρά Μαρία», με το Αγαλματάκια Ακούνητα και το αξέχαστο Μπιζ, με τους βόλους και το Λύκε Λύκε είσαι εδώ.Όταν δε, έρχεται και η σειρά των γονιών να παίξουν με τα παιδιάς τους τσουβαλομαχίες και αυγουλομαχίες, το παιχνίδι γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Τα απογεύματα μας στη Χαχανούπολη αποκτούν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μιας και είναι μια πόλη μαγική…όσα συμβαίνουν σε αυτή είναι εξίσου μαγικά

theatre_icon

Θεατρικό Παιχνίδι

Κινητικές ασκήσεις, παιχνίδια φαντασίας, παντομίμα, συγκερασμός τεχνών και ιδεών σε μία μόνο δράση. Ένα παιχνίδι φτιαγμένο κάθε φορά από τα ίδια τα παιδιά, οργανωμένο στα μέτρα τους, έξω από τις συμβάσεις του κόσμου των ενηλίκων. Προσωπική αντίληψη, σωματική πειθαρχία, φαντασία και έκφραση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας ευρείας έννοιας που περιμένει να τη ζήσετε!/ To Θεατρικό παιχνίδι είναι κλειστού τύπου προγράμμα διότι το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μια συνέχεια σε αυτό που κάνει περισσότερη από τα υπόλοιπα προγράμματα. Το τμήμα είναι ολιγάριθμο για αυτό δηλώστε συμμετοχή όσο το δυνατόν νωρίτερα.
44229-200

Κουκλοθέατρο

Ο Μπαρμπαμυτούσης, ο Κλούβιος, η Σουβλίτσα, η Φρουτοπία και η οικογένεια Σουφιανού, είναι λίγοι από τους ήρωες που τα παιδιά έχουν χάσει μιας και είναι γεννημένα σε άλλη δεκαετία. Όλοι αυτοί αλλά και πολλοί άλλοι που τα ίδια τα παιδιά θα φανταστούν και θα ενσαρκώσουν, θα τους βρείτε στη μαγική μας πόλη. Η “χαμένη” τέχνη του κουκλοθέατρου ζωντανεύει καθημερινά στη Χαχανούπολη και είναι πυλώνας στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία και στην επιμόρφωση του παιδιού.

Όλα Τα Προγράμματα της Δημιουργικής Απασχόλησης Περιλαμβάνονται Στη Γενική Είσοδο 5ευρώ

199658

Σινεμά

Γίνεται μαγική πόλη χωρίς τον δικό της σινεμά; Δεν γίνεται. Οι μικροί μας φίλοι θα έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα του κινηματογράφου και με ήρωες που έμειναν χαραγμένοι στην ιστορία, όπως ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ, ο βουβός κινηματογράφος, η παλιά αγαπημένη Disney και άλλα πολλά. Επίσης ντοκιμαντέρ εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα θα είναι έργα που θα παίζονται στο Σινεμά της Χαχανούπολης.
media-paint-icon

Εικαστικό Παιχνίδι

Χειροτεχνίες, κατασκευές, μπογιές, πινέλα, υλικά (άχρηστα και μη) , έρχονται να κυριεύσουν το παιχνίδι μας ενώ η φαντασία ενεργοποιεί το χέρι μας για το πιο πρωτότυπο έργο τέχνης! Φτιάχνουμε κουστούμια, ζωγραφίζουμε στους λευκούς μας τοίχους, κατασκευάζουμε κούκλες…καταστρέφουμε και φτιάχνουμε ξανά. Ένα ατελείωτο παιχνίδι με μπογιές και χρώματα.
babyparking