Η Χαχανούπολη

Καλωσορίσατε στη ΧΑΧΑΝΟΥΠΟΛΗ

Σας εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά είναι ελεύθερα να κινηθούν, να παίξουν και να εξερευνήσουν με ασφάλεια. Ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων μας (κατασκευές/παιχνίδια) εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του ΕΛΟΤ 1176-1.

Tα προγράμματα της ΧΑΧΑΝΟΥΠΟΛΗΣ πραγματοποιούνται έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των παιδιών, ώστε να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το περιβάλλον και τις κινήσεις του σώματος τους. Η εκπαίδευση του νου μέσω ψυχαγωγικών και διαδραστικών δραστηριοτήτων είναι ο κεντρικός μας πυλώνας. Στο πρότυπο παιδότοπό μας, το παιδί κοινωνικοποιείται, αποκτά συνείδηση της ευθύνης, δραστηριοποιείται, εξασκεί σώμα και πνεύμα.

Το περιβάλλον όπου τα παιδιά παίζουν είναι σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας πρότυπα και ασφάλεια που αναζητούν οι γονείς για τα παιδιά τους.

logo

Η ομάδα μας αποτελείται από παιδαγωγούςνηπιαγωγούς, με χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο και αγάπη για το παιδί. Κοινωνικοί Ανθρωπολόγοι και Κοινωνιολόγοι, καθηγητες Ξένων Γλωσσών όπως επίσης διατροφολόγοι και αθλητές ολοκληρώνουν την ομάδα. Ο καθένας στο αντικείμενο του προσπαθεί για την υγεία, σωστή ανάπτυψη, εκπαίδευση και ψυχαγωγία του παιδιού.

Συνεργαζόμαστε με εμψυχωτές, ηθοποιούς και εικαστικούς οι οποίοι μπορούν να πλαισιώσουν οποιαδήποτε εκδήλωση με οποιαδήποτε αφορμή στο χώρο μας. Κάθε μήνα, η ΧΑΧΑΝΟΥΠΟΛΗ, φιλοξενεί και από μία εκδήλωση/event για μικρούς και μεγάλους. Παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, εμψυχωτές και διασκεδαστές, κουκλοθέατρα είναι λίγα από όσα συμβαίνουν κάθε μήνα στη μαγική μας πόλη.

Από νωρίς το πρωί με τη φύλαξη και το Parking baby αλλά και το απόγευμα με τη Δημιουργική Απασχόληση και το ελεύθερο παιχνίδι, η ΧΑΧΑΝΟΥΠΟΛΗ, καλωσορίζει εσάς και το παιδί σας. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις ανάγκες του δικού σας παιδιού.

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα-Παρασκευή 5μμ- 10μμ
  • Σάββατο-Κυριακή: 10πμ-10μμ

Γενική Είσοδος Παιδοτοπου: 5 ευρώ

(Συμπεριλαμβάνει χυμός για κάθε παιδί)

Parking Baby: 3 ευρώ την πρώτη ώρα (+1ευρώ για κάθε εξτρά ώρα)