Επιλέξτε το αγαπημένο θέμα του παιδιού σας και εμείς θα δημιουργήσουμε μία αξέχαστη προσωπική εμπειρία πλούσια με παιδικές δραστηριότητες.

Ο άνετος και προσεγμένος χώρος (360 τ.μ.) μας, πληρεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ.

Έχουμε επιλέξει για εσάς κάποια έτοιμα μενού, που περιέχουν υγιείνα και λαχταριστά εδέσματα για εσάς και τα παιδιά σας τα οποία και σας προτείνουμε.

Εσείς, παρόλα αυτά, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μενού από τις «έξτρα επιλογές».

kids-party-games-girls

Η εμψύχωση του πάρτυ σας εξασφαλίζεται από τους καλύτερους κλόουν, ταχυδακτυλουργούς και animateurs για να προσφέρουμε στους καλεσμένους σας γέλιο, διασκέδαση και ξεχωριστές στιγμές.Οι μικροί σας καλεσμένοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε super ήρωα ή πριγκίπισσα, άγριο ζώο ή νεράιδα, ή ότι άλλο επιθμούν για να ζωντανέψουν το παιχνίδι τους με το συναρπαστικό face-painting.

Oι μουσικές και τα φωτορυθμικά μας, αποτελούν και εκείνα μέρος της επιτυχίας του πάρτυ. Η ντισκόμπαλα ανάβει το κέφι και ο χορός δεν σταματάει ποτέ.

Δες παρακάτω το PARTY MENU μας και ανακάλυψε και εσύ το ΝΕΟ FOOD BOX μόνο για παιδιά και κάνε το πιο ανατρεπτικό και ξεχωριστό party για το παιδί σου

 

Ευχόμαστε οι υπηρεσίες μας να συμβάλλουν σε ένα αξέχαστο πάρτυ.

To Δικό Σας